referencer

Hej! Jeg har i over 40 år haft tandlægeskræk, der bunder i dårlig tandlægeoplevelser i folkeskolen. Når man, som jeg, havde koldsved og hjertebanken hver gang jeg skulle til tandlægen, må jeg bare konstatere, at jeg har brugt alle trix i “håndbogen” for at slippe for at komme af sted til tandlægen. Jeg er altid åben for nye ting, så jeg var klar, da Anette kom hjem til mig den første gang. Det er virkelig en underlig følelse at være i hypnose – nærmest at være tilstede og alligevel være ude af kroppen, og samtidig det var min oplevelse at Anette har helt styr på mig. Jeg kunne nøjes med 2 gange, og jeg har overhovedet ikke skænket det at gå til tandlæge en eneste tanke – heller ikke da jeg skulle til tandlægen 3 uger efter. Jeg gik derfra med en ro som er fantastisk. Mine varmeste anbefalinger til Annette. Hun er virkelig dygtig og en fantastisk person. 

Hanne Jørgensen

Mit store problem, eller rettere sagt min irritation var min utrolig store trang til slik. Noget der til tider godt kunne præge min hverdag. Jeg fik én behandling af ca. 1½ times varighed, og oplevede hvordan at trangen til sukker / slik forsvandt gradvis. Jeg blev spurgt flere gange, om hvis jeg kunne sætte tal på følelsen, hvor intens den så var på en skala på 0-10 hvor 10 er stærkest. Jeg opdagede at følelsen var 10 da vi startede, og da sessionen var færdig var den på 5. Og det er den fortsat nu her 3/4 år efter. Jeg spiser stadig slik, det er dog UDEN den samme trang.

Barbara

De sidste 3 dage har jeg haft migræne. Men meget vigtigere er, at de første 10 dage efter havde jeg kun migræne 1 dag . Men allervigtigst – Min sjæl har aldrig ( SOM i ALDRIG) haft det bedre . Som du ved har vi i vores familie mange udfordringer, kampe, sorger osv. Før havde jeg glemt mig selv og levede efter vores families vilkår. Nu har jeg mig med og jeg lever med vores vilkår. Der er en verden til forskel og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg glæder mig til næste gang, hvor du kan få lov til at fjerne endnu et traume. PS. Denne besked må gerne deles, du må gerne blære dig 🙂

Carina

Tit følte jeg mig alene. Alene når andre mennesker misforstod mig, eller når jeg havde en følelse af at de ikke forstod mig. En følelse som gjorde at jeg tit ikke fortalte så meget om mig selv, heller ikke til de nærmeste. Og det fik mig til at føle mig endnu mere alene, for nu VAR jeg jo alene. Jeg oplever ikke følelsen af at være alene mere. Når andre mennesker ikke forstår mig, så forsøger jeg at forklare mig igen, hvis de stadig ikke forstår, så er det bare ærgerligt. Jeg har meget aktuelt en sag med min chef, som tilsyneladende tror jeg har en ”skjult” dagsorden. Jeg ved at jeg spiller med åbne kort, og hvis hun ikke forstår det, så er det bare ærgerligt. Jeg går ikke i stykker som jeg gjorde før behandlingen!

Marianne T.

Nu har jeg i over 40 år haft tandlægeskræk der bunder i dårlige tandlægeoplevelser i folkeskolen. Jeg fik koldsved og hjertebanken hver gang jeg skulle til tandlægen, og jeg har brugt alle trick i håndbogen for at slippe for at komme af sted. Måske kender du det?

 

Jeg har altid været åben for nye ting, så jeg var klar til at prøve hypnose. Det var en underlig følelse af at være tilstede og alligevel være total afslappet. Og det var samtidig min oplevelse, at Annette havde helt styr på mig.

Jeg kunne nøjes med 2 gange og har overhovedet ikke skænket det en tanke efterfølgende – ej heller da jeg skulle til tandlægen tre uger efter. Jeg kom ud med en ro som var fantastisk. Det er helt nyt for mig.

Hanne Jørgensen

Hvis du har brug for et terapiforløb med én der forstår dig, og er parat til at få redskaber til få styr på dit liv, kan jeg kun varmt anbefale Annette. Hun kan det med terapi, og du vil ikke fortryde det. Jeg er så tilfreds med, at jeg valgte Annette. Jeg syntes selv, at jeg kom med nogle vanskelige problematikker, men lige fra starten har Annette været utrolig lydhør overfor, hvad jeg har fremlagt. Annette modtager dig helt fordomsfrit, og med en evne til at sætte sig i dit sted. Fra det første øjeblik du møder hende, føler du dig fri til at lægge dine personlige problemer frit frem for hende. Ved mit første møde var jeg noget nervøs for sådan at blotlægge mine private tanker og følelser, men mærkede hurtigt, at hun var med på hvad jeg fortalte, og altså ikke bare var en fremmed, som jeg fortalte om mine helt personlige problemer, men en sparringspartner, der var klar til at udfordre mig. Hun spurgte mig om min jobsituation, mine familieforhold, min opvækst og mit nuværende liv, for så havde hun et overblik over hvem og hvad var jeg, og det gjorde mig ganske tryg sådan at have fremlagt, hvem det var hun havde i terapi. Da jeg fortalt, hvorfor jeg var kommet, frygtede jeg lidt for reaktionen, men der kom kun forståelse, derefter var det ikke svært at begynde at gå i detaljer og forklarer min situation. Jeg lagde åbent tingene frem som de var, her var der ingen grund til at være flov og skjule noget. Annette lyttede meget forstående på alt, hvad jeg sagde, hvorefter hun begyndte at stille meget relevante spørgsmål. Lynhurtigt havde hun sat sig ind i min situation, og begyndte at søge efter årsager. Meget hurtigt mærkede jeg, at hun ramte mig på de følelser som jeg havde problemer med. Jeg kunne begynde, at se ting jeg før havde overset. Her hvor jeg har været i terapi 3 gange kan jeg sige, at hun er så god til at lytte og forstå dine problemer og finde metoder, der kan bruges til at afhjælpe dine problemerne. Jeg har fået så meget hjælp fra Annette, som jeg aldrig kunne drømme om, og er godt på vej mod at løse mine problemer på kort tid.

RJ, Mand - 52 år

Hej Annette, Jeg har det rigtig godt. Jeg har lagt mærke til, at hvis jeg prøver at tænke på at flyve og være bange, så er det som jeg ikke “kan få lov” min hjerne siger bare, så tænk vi på noget andet! Det er dejligt. Igen tusinde tak. Jeg glæder mig til jeg skal afsted!

K.