Gratis selvhypnose Få ro med selvhypnose

Du kan får meget ud af Selvhypnose ved en regelmæssig praksis, fordi dit ubevidste / underbevidste sinde automatisk indstiller sig på tilstanden, jo oftere du praktiserer Selvhypnose.

Det betyder, at det bliver lettere og lettere for dig, at opnå en gavnlig effekt.  Det gør det af to årsager: 

1. Det du øver dig på, bliver du bedre til. For eksempel da du lærte at cykle eller køre bil. Du øvede og øvede dig, og til sidst blev “det” automatiseret, og ligger som en ny ubevidst læring.
Sådan er det også med følelser. Du kan øve dig i at ændre dit fokus fra at bekymringer, tankemylder og overtænkning til Ro, Balance og Velvære. Det er et spørgsmål om øvelse – ligesom da du lærte at cykle.

2. Det du fokuserer på, får du mere af.
Forstået på den måde, at hvis du ønsker dig, lad os sige, en gul WV, så begynder du at undersøge modeller, priser og forhandler. Og pludselig ser du, at der er mange gule WV i bybilledet. De har hele tiden været der, men fordi dit fokus er på gule WV, så ser du flere af dem. 

Derfor kan du hjælpe dig selv med Selvhypnose, som du får her både på lydfil og pdf. Det får du, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, som du altid let kan afmelde dig.

Jeg vil anbefale dig først at læse pdfén og derefter lade dig guide med lydfilen – det er en god idé at bruge et headset. Den varer kun 7 minutter, og du kan lave den, hvor som helst du befinder dig (bortset fra når du kører bil, cykler eller bruger nogle former for maskiner).

Anyway – her der den. Gratis til dig. Og husk: Hvis du vil skabe resultater, så skal du bruge den.

Rigtig god fornøjelse