Hvad er meningen dog – med livet?

Hvad tænker du?

Nogen tænker måske, det er at tjene rigtig mange penge.
Få en god uddannelse
Få en masse børn.
Eller….
Eller….
Eller…

Hvad er meningen med livet - Annette Dich hypnose og hypnoterapi i Hillerød

Her forleden var jeg lidt trist, og fik igen
tanken:”Hvad er meningen med livet?
Og jeg kom i tanke, om dengang jeg sad på en klippe i Pyrenæerne på en Pilgrimsvandring tilbage i 2014 – og dér på klippen langt fra mine kære, som jeg savnede helt vildt, fik jeg
tanken første gang;

“Hvad er meningen med livet?
“Hvad er meningen med denne vandring?”

Dengang, som nu, er mit svar:

Der er ingen mening, kun den jeg putter ind. Og kun den mening du putter ind i dit liv.

Og hvad er dét så?

Ja, det er kun dig, der kan sige det.
Det er kun dig, der ved, hvad du drømmer om. Der er kun dig, dér ved, hvor du gerne vil være. Det er kun dig, der kan leve din drøm.
Det er kun dig, der ved, om du gerne vil have et andet indhold, end du har.
Det vigtige her er jo, at der ikke er noget rigtig eller forkert svar. Der er kun det eller de svar, der giver mening for dig.

Har du lyst, skal du være mere end velkommen til at tage med mig tilbage til den dag og de tanker i 2014 på Pilgrimsvandring fra Oloron-Sainte-Marie i Frankrig (nord for Toulouse) videre til Santiago de Compostela videre til Fisterra (Verdens Ende) for at slutte i Muxia i Spanien – en tur på godt 1050 km.

Solsikke - Annette Dich hypnose og hypnoterapi i Hillerød

Uddrag;
“Der har været dage, hvor jeg gik meget alene, og jeg savnede alle mine kære
derhjemme ganske frygteligt, og hvor jeg
tænkte;
“Hvad er meningen med at gå denne tur?”
“Og hvad er meningen med livet i det hele taget? Og ved du hvad? Der er ingen mening! Der er kun den mening, som jeg vælger at putter i turen, i livet. Og hvilken befrielse! Der er ikke noget jeg skal, der er kun noget, som jeg gerne vil. Og hvad er så det, kan man spørge? Ja, efter denne vandring er det blevet endnu mere tydeligt, endnu mere forstørret at det er dét nære, der er, som har mest betydning. Det er relationer, kærlighed, nærhed, omsorg for hinanden, hjælp, at give, modtage, smil, latter, skulderklap, nysgerrighed om hinanden og humor. Det er dét, der sætter spor i vores krop og sjæl. Det er dét, der gør livet mere værd, og giver mere mening.”

Lige her kan du læse resten af historien, se fantastiske billeder (som alle er taget med min smartphone), læse om andre tanker og oplevelser sådan en tur sætter igang – Buen Camino ❤️
https://www.facebook.com/groups/360745280741689/permalink/393568874125996/

❤️ AnnetteBook tid til hypnose i Hillerød på tlf.: 22 43 12 30

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *